یکی از بازی هایی که در E3 با نمایش های فوق العاده اش کلی سر و صدا به پا کرد و همه را برای چنین روزی که این بازی منتشر شد منتظر گذاشت بازی جدید Ubisoft یعنی For Honor بود، بازی ای در سبک شمشیر زنی اما نه یک شمشیر زنی ساده، در For Honor شما باید با استراتژی بالا و با دقت بازی کنید تا بتوانید پیروز رقابت های درون بازی شوید، اگر تا به اینجا این بازی شما را جذی کرده است پس با Gamingles و نقد و بررسی بازی For Honor همراه ما باشید.
چیزی که در For Honor میدرخشد، قدرت بالای Ubisoft در طبیعی ساختن هرچه بیشتر گیم پلی این بازی میباشد که در این بازی این حس به شما داده میشود که انگار شمشیر واقعا در دستان شما قرار دارد و این خود شما هستید که درون مبارزات بازی قرار دارید، For Honor با مدنظر داشتن همین موضوع، سیستم مبارزهای خلق کرده که سرعت بالایی ندارد ولی در آن داشتن برنامه و تاکتیک صحیح مبارزه بسیار مهم است. چرا که لحظهای عجله کردن و سریع تصمیم گرفتن، کافی است تا چند ضربه متوالی دشمن به شما وارد شده و دقیقا مثل واقعیت، کشته شوید. بهعلاوه یک مورد خیلی جذاب دیگر در مورد گیمپلی بازی، این است که یادگیری سیستم مبارزههای بازی خیلی راحت است. کافی است در دو سه تا نبرد شرکت کنید تا اصول اولیه مبارزه را یاد بگیرید، ولی وقتی چند بار در برابر رقبای قویتر قرار گرفته و شاهد جدا شدن سرتان از تنتان باشید، متوجه خواهید شد که بلد بودن اصول اولیه برای پیروز شدن کافی نیست و باید نحوه مبارزههای بازی را عمیقتر یاد بگیرید، بله شما نمیتوانید در این بازی فقط با تند تند دکمه زدن پیروز مسابقه شوید در For Honor شما باید با تاکتیک بازی کنید برای همین است که این بازی به یک شمشیر زنی تاکتیکی معروف است.
ولی هر بازیکنی اولین چیزی به ذهنش میرسد این است که آیا این بازی بخش داستانی هم دارد و اگر که دارد، با چه نوع بخش داستانی طرف هستیم؟ با داستانی که واقعا شما را در خود غرق خواهد کرد و یا یک داستان ساده؟ باید یه شما بگوییم که در For Honor علاوه بر بخش چند نفره که اصلا به آن معروف است شما با بخش داستانی هم همراه هستید ولی بگذارید کمی راجع به داستان بازی حرف بزنیم قسمت داستانی بازی روایتگر سه خط داستانی است؛ بخش اول در مورد شوالیهها، بخش دوم در مورد وایکینگها و آخرین بخش هم در مورد ساموراییها است. این وسط بازی یک شخصیت منفی به اسم آپولئون نیز دارد که نقش اساسی در وقایع آن ایفا میکند. قسمت داستانی بازی را نه میتوان عالی دانست و نه خیلی بد. دلیل آن هم این است که هدف اصلی این قسمت بیشتر از اینکه ارائه یک تجربه داستانی خیلی خوب باشد، آشنا کردن گیمر با هیروهای هر جناح و یاد دادن اصول اولیه مبارزه با آنها است. البته نباید از این موضوع نیز غافل شد که یک سری از مرحلههای بازی واقعا خوشساخت و لذتبخش هستند. مثلا کافی است به مرحله حمله شوالیهها به مناطق وایکینگها اشاره کنیم که در آن باید از یک دژکوب دفاع کنید تا به دروازههای دشمن رسیده و آن را بشکند. این وسط سازندگان یک سری صحنههای سینمایی و حماسی خیلی خوب مثل صحنه مبارزه با فرمانده واکینیگها روی دژکوب تدارک دیدهاند که نفس را در سینه حبس میکند. پس داستان بازی آنقدر ها هم بد نیست، با اینکه این بازی به بخش چند نفره اش معروف است اما داستان خوبی در بازی گنجانده شده است که باعث این میشود تا هرچه بیشتر وارد دنیای این بازی زیبا شوید، با این حال این قسمت قادر به ارائه یک تجربه سرگرمکننده تقریبا ۶-۷ ساعته است که ارزش تکرار نسبتا خوبی هم دارد؛ چرا که بازی کردن آن در درجه سختیهای بالاتر جوایز خوبی را نصیبتان خواهد کرد. پس در کل میتوان بخش داستانی بازی را یک تجربه نسبتا کوتاه ولی سرگرمکننده دانست که وظیفه خود در معرفی هیروهای بازی را خیلی خوب انجام میدهد و البته در زمینه داستان و نحوه روایت آن ضعفهایی نیز دارد. اما بخشی که میتواند تعیینکننده موفقیت یا شکست بازی For Honor باشد، قسمت چندنفره بازی است.
پس بگذارید به بخش چند نفره بازی بپردازیم، در بخش چند نفره بازی شما چندین انتخاب دارید، از انتخاب نژاد کاراکتر خود گرفته تا انتخاب قابلیت های کاراکتر خود و یا اسلحه های خود و یا اینکه اصلا چه مود را بازی کنید، بله در بخش جند نفره این بازی شما با آزادی عمل نسبتا خوبی همراه هستید، بخش چندنفره بازی با در نظر گرفتن زیر مجموعههای آنها در مجموع پنج حالت (Dominion، Duel، Brawl، Elimination و Skirmish) دارد. این تنوع بسیار خوبی برای یک بازی در ابتدای راه است و با اینکه شباهتهایی جزئی بین برخی حالتهای بازی دیده میشود، ولی در مجموع شاهد تنوع خیلی خوبی هستیم و هر یک از این بخشها، حس و حال مخصوص به خود را دارد و هر کسی با هر سلیقهای که داشته باشد، حداقل از یکی از حالتهای بازی خوشش خواهد آمد، و در کنار این ها با آزادی های دیگری نیز در بازی همراه خواهید بود که ۱۰۰٪ از آن لذت کافی را خواهید برد.
در کنار این داستان و گیم پلی و چند نفره خوب یک گرافیک خوب لازمه! که خب Ubisoft به خوبی از پس این گرافیک خوب بر آمده است موتور AnvilNext بهخوبی توانسته صحنههای گرافیکی ستودنی ایجاد کند و شما شاهد یکی از خوش ساخت بازیهای گرافیکی هستید. نبرد در مه، باران، نور ماه یا خورشید سوزان حس و حال تازهای به بازی میدهد. درکنار آن شاهد صداگذاری قابل توجه بازی هستیم که توانسته بهخوبی اتمسفر زمان بازی را انتقال دهد. با استفاده از این موتور قدرتمند Ubisoft توانسته تا در این بازی نورپردازی و همچنین بافت های گرافیکی بسیار خوبی را ارایه دهد که بازیکنان میتوانند از این محیط های با کیفیت و زیبای این بازی لذت ببرند.
اما نمیتوان فقط از خوبی های یک بازی گفت و باید به سراغ مشکلات و بدی های این بازی برویم تا ببینیم که چه مشکلاتی در این بازی وجود دارند، اصلیترین مشکل بخش چندنفره بازی، سیستم Matchmaking و سرورهای آن هستند. در طول تجربهتان از بازی مواقع زیادی پیش خواهد آمد که در وسط یک مبارزه و در حالی که فقط چند ثانیه تا پیروزی فاصله دارید، بدون اینکه مشکلی در اینترنتتان باشد، دچار قطعی اتصال شده و از بازی بیرون خواهید افتاد. یا مواقع زیادی خواهد بود که حتی با اینکه در گوشه پایین عبارت High Activity به معنی آنلاین بودن تعداد زیاد کاربران دیده میشود، که امیدواریم این مشلات در آپدیت های بازی رفع شود و سرور های بازی بهبود های خوبی را داشته باشند.
حرف آخر
For Honor یک بازی بسیار خوب در سبک شمشیر زنی میباشد که شما میتوانید برای ساعت ها با آن سرگرم شوید به ویژه اگر با دوستان خود بازی کنید، ولی مشکلاتی مانند چندین باگ ریز در بازی و ضعیف بودن به شدت زیاد سرور های بازی باعث این میشود تا کمی تجربه بازی برای شما بد شود اما با اینحال این بازی قابل لذت بردن است.
Verdict
For Honor is a really good game in its genre which can entertain you hours and hours specially if you play it with your friends, there’s some bugs in this game and servers are as bad as you can imagine but hopefully Ubisoft will fix all of these bugs and will improve the servers
ارسال دیدگاه