نقد و بررسی Bouncing Hero

نقد و بررسی Bouncing Hero

یک سری از مکانیزم های قدیمی بوده اند که حسابی بر روی بازی ها سرگرم کننده به چشم می آمدند و حسابی می شد از آن ها لذت برد ولی با پیچیده شدن بازی ها دیگر این مکانیزم های ساده مثل یافتن کلید در یک دانجن جوابگو نبودند و کمتر شاهد این چنین بازی ها هستیم. حال به تازگی یک بازی به این سبک ساخته شده است که از یک مکانیزم قدیمی در آن استفاده شده است و باید بررسی کرد و دید  آیا این تجربه ی اکشن پلتفورمر توانسته است با ارائه ی یک گیم پلی جذاب و در داستان خوب این بازی را برای گیمر های نسل جدید نیز جذاب نشان بدهد جبران کند یا که با تجربه ای سرد و بی روح طرف خواهیم بود. با نقد و برسی این بازی در چهار بخش اصلی داستان ، موسیقی ، گیم پلی و گرافیک همراه وبسایت Gamingles باشید.

بازی Bouncing Hero یک اثر جدید در سبک اکشن / پلتفورمر  می باشد که توسط استودیو های بازی سازی ZPink, zniq.co  منتشر شده است استودیوی PsychoFlux Entertainment  نیز وظیفه ی انتشار این بازی را برعهده گرفته است. این بازی در حال حاضر برای پلتفورم های Nintendo Switch, Android, Microsoft Windows, Linux, Macintosh operating systems منتشر شده است و برای دیگر پلتفورم ها نیز در دسترس نمی باشد. از نکات تکمیلی درباره ی این بازی می توان گفت که این بازی در سپتامبر سال ۲۰۱۹ عرضه شده است و قیمت آن ۵ دلار تعیین شده است.

داستان بازی ساده می باشد و  در بازی شما در نقش یک شوالیه قرار می گیرید و باید در طول بازی از یک قلعه ی تسخیر شده فرار کنید. قرار نیست روایت خاصی را در بازی شاهد باشیم و از این رو می توان گفت که بازی یک تجربه ی داستان محوری نمی باشد و بهتر است به باقی بخش های بازی بپردازیم. گیم پلی بازی از یک مکانیزم ساده ساخته شده است که از ترکیب سبک پلتفورمر و پازل به وجود آمده است.  شما در هر بار در یک محیطی قرار می گیرید که با یک سری چراغ سبز احاطه شده است. با کلیک بر روی این کلید ها یک لیزر به سمت یک مجسمه که در هر استیج از بازی وجود دارد شلیک می شود و شما نیز باید حواستان باشد تا توسط آن نابود نشوید. بازی یک سری ویژگی ها مثل بازی های سبک روگ لایک دارد و هر بار که ببازید مجبورید تا بازی را از ابتدا شروع کنید.

بازی از نظر بصری تجربه ی بسیار متوسطی می باشد به طوری که عملا نمی توان آن را قابل قبول دانست و برای این نسل و مخصوصا گیمر های نسل جدید از این نظر خسته کننده ظاهر خواهد شد. پیکسل آرت بازی می توانست بهتر عمل کند و متاسفانه این امر به خوبی صورت نگرفته است. بخش صوتی بازی قابل قبول تر است ولی هنوز هم مشکلاتی در آن دیده می شود. در کل بازی Bouncing Hero نتوانسته است از نظر صوتی و تصویری مخاطب خود را راضی نگه دارد و بازی در این بخش دارای یک سری ضعف می باشد که غیر قابل قبول است.

 

حرف آخر

Bouncing Hero بازی ای نیست که بتوان آن را یک اثر سرگرم کننده برای نسل جدید دانست و مشکلات بسیاری دارد که نمی توان از آن ها فاکتور گرفت ولی اگر به دنبال یک بازی جذاب هستید که بتواند خاطرات دوران ویدیو گیمی قدیم را برای شما زنده کند و هم سخت باشد و هم از مکانیزم ساده ای استفاده کرده باشد ، این بازی ۵ دلاری می تواند یکی از بهترین انتخاب های موجود برای شما باشد. از این که با نقد و برسی این بازی همراه وبسایت Gamingles بودید سپاسگزاریم و امیدواریم که از نقد و برسی این بازی لذت برده باشید.

Verdict

Bouncing Hero is not a game that can be considered a fun effect for the new generation and has many problems that can not be factorized, but if you are looking for an attractive game that can relive the memories of the old video game era for you and Both hard and simple, this $ 5 game can be one of the best choices available to you. Thank you for reviewing this game with the Gamingles website and we hope you enjoyed this review.

5.3

نقاط قوت

  • گیم پلی سرگرم کننده
  • خاطره انگیز بودن بازی

نقاط ضعف

  • جذاب نبودن برای نسل جدید
  • گرافیک کهنه
4.5 گرافیک
6 گیم پلی
5.5 موسیقی