بازی های پازلی و جور کردنی از زمان قدیم محبوب همگان بوده است. این بازی ها علاوه بر سادگی، جذابیت خاصی را منتقل می کنند. این دسته از عناوین سن. سال خاصی را در بر نمی گیرد و از همه قشر آدمی هم به آن علاقه دارند. گاهی اوقات بازی های پازلی و جور کردنی از همان فرمول خسته کننده قدیمی پیروی می کنند به طوری که تقریباً میتوانید پیشبینی کنید که چه مکانیک ها و چه فرمول هایی برای بازی کردن در آن ها موجود است، خیلی از اوقات هم اصلا احتیاجی به یادگیری دوباره یک بازی جدید نیست و شما با یک بار بادگیری می توانید چندین بازی مختلف را بازی کنید. این قضیه بعضی اوقات هم به قدری بیخ پیدا می کند که شما حتی زمان تخریب و نوع تخریب پازل ها را در هر بازی حدس بزنید. کمپانی Miracle Tea عنوانی را توسعه داده است که کمی با عناوین امروزی این سبک متفاوت است. در ادامه با نقد و بررسی بازی Ruya توسط وب سایت Gamingles همراه باشید.
رویا عنوانی متفاوت است. بازی همانند شرکت توسعه دهنده اش آرام و ساکت و به دور از هیاهوهای امروزی بازی ها است. در نگاه اول رویا ممکن است یک بازی پازلی و جور کردنی ساده به نظر برسد، اما چیزی فراتر از این را ارائه می دهد. بازی تبدیل به تجربه ای شده است که برای آرام کردن ذهن شما تلاش میکند، تجربه ای که به هیچ عنوان قابل مقایسه با بازی های پر زرق و برق امروزی نیست. در این بازی شما روی یک سری شبکه های مختلف که به یک دیگر متصل هستند شروع به مچ کردن پازل ها می کنید. در هر یک از شبکه های موجود در بازی شما تعدادی حباب رنگی برای مچ کردن آن ها با هم در اختیار دارید. تا اینجا بازی همان شیوه استاندارد بقیه بازی های پازلی را در پیش گرفته است و شاید فکر کنید که خب، این هم که مانند بقیه بازی ها است اما پیچ و تاب و پیچیدگی اصلی بازی این است که به شما می گوید کدام شکل مشخص را در هر قسمت باید بسازید. بنابراین باید حواستان باشد در حالی که دارید رنگهای مختلف را برای مچ کردن و حذف کردن انتخاب میکنید، بازی به شما صراحتا میگوید که چه چیزی می خواهد برای مثال شما را موظف می کند که حتما با رنگ آبی شکل L را در این نقطه از شبکه بسازید. اینجا جایی است که رویا یک لایه جالب و متفاوت را به روند کار اضافه می کند تا با بازی های هم سبک خودش متفاوت جلوه کند.
یک المان جالب دیگر هم که در بازی وجود دارد این است که میتوانید پازل های جدیدی را به هر مرحله اضافه کنید به این معنا که در صورت نیاز شما می توانید از ذخیره موجود در بازی که البته توسط خود بازی در هر مرحله تعیین میشود، پازلی را به دلخواه انتخاب کرده و استفاده کنید. استفاده از آنها در بازی برای شما هزینه ای از حرکات بازی و یا سکه های شما ندارد و به این معنی است که می توانید تا حدودی کنترل بازی را به دست بگیرید و از باخت خود جلوگیری کنید. البته زیاد دلتان را خوش نکنید. بازی به قدری برای شما چالش خواهد داشت که حتی با وجود استفاده از پازل های اضافه، شانس شما برای برد افزایش نخواهد یافت.
المان های متفاوت دیگری نیز در بازی وجود دارند تا کار شما را بیش از پیش سخت کند. برخی از اشکال و پازل هایی که توسط شما مچ می شوند، در داخل حباب ها محصور شده اند. با باز کردن این حباب ها شما حرکات اضافه تری را برای استفاده خواهید داشت. بازی البته داستانکی دارد که دوستداشتنی است و بطور ساده ای روایت میشود که جذاب است و شما را وادار میکند برای ادامه دادن و پیشرفت در بازی دیدن تلاش کنید.
حرف آخر
رویا کار زیادی را با عناصر اصلی بازی های پازلی انجام نمی دهد، اما به اندازه ای جذاب است تا آن را از بقیه محصولات متمایز کند. در اینجا و در این بازی هیچ انقلابی وجود ندارد، اما اگر به دنبال یک بازی پازلی هستید که آرام است و با دیگر بازی های این ژانر متفاوت است، این بازی برای شماست.
Verdict
The Dream doesn’t do much with the original puzzle game elements, but it’s interesting enough to set it apart from the rest. There’s no revolution here, but if you’re looking for a puzzle game that’s laid back and different from other games in the genre, this is the game for you.