یک سری از گیم ها هستند که هر چقدر هم از عمرشان بگذرند برای گیمر ها معنی و مفهوم خاصی دارند. البته ما درمورد بازی هایی مانند (سن آندریاس) صحبت نمی کنیم! منظور ما بازی های آتاری مانند و رترو هستند که حتی با تولید و توسعه آن در سال ۲۰۲۲ آنچنان مشکلی نداریم. این بازی ها با شکل و شمایل معمول خودشان می توانند از گیم های سرگرم کننده باشند و این را قبلا در بازی هایی که نقد کرده ایم دیده ایم. حال امروز با معرفی یک بازی جدید در همین سطح به نام Battle Kid Fortress of Peril در سایت Gamingles برای شما بازی دوستان و گیمر های گرامی خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.
بازی Battle Kid Fortress of Peril همانطور که از اسکرین شات های بازی معلوم است یک بازی ۸ بیتی است. به این منظور که فقط از گرافیک هشت بینتی که برای آن توسعه داده شده است به همراه رنگ بندی های بسیار ساده استفاده می کند. این بازی کاملا شبیه به بازی های آتاری و سگا در دهه ۹۰ می ماند که خوب بسیاری از منتقدان گیم Battle Kid Fortress of Peril را زیر نقد می برند تا بگویند نسل این بازی ها تمام شده است ولی ما با قدرت مخالفت می کنیم! زیرا در دنیای گیمینگ هدف اصلی و آخر شما سرگرم کردن گیمر ها و افراد است که خوب اصلا مهم نیست که صرفا گرافیک بازی در چه سطحی کار شده باشد. در مورد بازی Battle Kid Fortress of Peril باید گفت که فقط کافی است بازی را شروع کنید تا متوجه شوید تا میزان این بازی احساس انجام بازی را در آتاری به ما القا می کند. از منوی اول بازی گرفته تا حرکت های کارکتری در محیط هایی که به صورت بلاک کار شده اند. ی
کی از تصمیمات جالب توسعه دهنده بازی این بوده است که انداز فریم صفحه بازی را به اندازه بازی های قدیمی و به صورت ۶۴۰ در ۶۴۰ درست کنند که شکل مربعی در اسکرین شما خواهد گرفت. البته اگر بازی را در دستگاه های ننتیندو بازی می کنید باید بگوییم که در این حالت اصلا متوجه کشش صفحه یا تار شدت اجزای بازی نخواهید شد ولی در اسکرین های مانیتور های بزرگ متوجه افت کیفیت بازی می شویم. گرافیک بازی به صورت بلاک چین طراحی شده است به این صورت که مربع های هم اندازه با رنگ زدن های مختلف قسمت های بازی را مانند بک گراند ها و همینطور زمین ها و سکوهایی را که بر روی آنها حرکت های ماجرایی خود را انجام می دهید تشکیل داده اند.
در بالای صفحه و در سمت چپ ۷ نقطه قرمز وجود دارد که نشانگر درجه سلامتی کارکتر شما است. با از دست دادن همه آنها به ابتدای مرحله این بازی بر خواهید گشت. اما در بازی Battle Kid Fortress of Peril داستان های فراوانی وجود دارد. با این که محیط بازی برای توسعه دهنده آن آسان طراحی می شود در نتیجه او تا جایی که می توانسته است از فضای بازی استفاده کرده و برای داستان های کوچک بازی نیز شما را به همه جای می فرستد. حرکت کارکتر بازی سریع است و به خوبی این نکته رعایت شده است زیرا با حجم بالای فضای بازی اگر مکانیک های بازی کند می بود این بازی واقعا طاقت فرسا می شده است. در میانه های بازی شما با کارکتر های مختلف صحبت خواهید کرد که همه جنبه های پیکسلی دارند و مانند کات سین های بازی های معمول نوشته های آنها در زیرشان پدیدار میشوند. هر مرحله از بازی دارای ۵۰ اتاق مختلف است که هر کدام دیزاین ها و رنگ های مخصوص به خودشان را دارند.
البته طراحی در این نوع سبک و استایل گرافیکی در این بازی ها آسان است ولی خوب تلاش سازنده بازی برای پر محتوا کردن و شاداب کردن بازی بسیار ستودنی است. مثلا شما در یک محیط هیچوقت بازی نمی کنید و همیشه از یک اتاق به اتاق بعدی می روید و دوربین بازی شما را دنبال نمی کند.
حرف آخر
در مجموع باید گفت که بازی Battle Kid Fortress of Peril یک یاد آور بسیار خوب و جذاب از بازی های قدیمی و آتاری گذشته است که در سال ۲۰۲۲ منتشر شده است. بازی با حجم نسبتا خوب و طراحی های فراوان که ماجراهایی جذاب را در استایل بازی (تپ اونجر) برای ما به ارمغان می آورد.
Verdict
All in all, it must be said that Battle Kid Fortress of Peril is a very good and attractive reminder of the old Atari games released in 2022. The game with a relatively good volume and many designs that brings us interesting adventures in the style of the game (tap avenger).