بازی های روان شناختی از آن بازی هایی هستند که عناوین بسیار خوبی در بینشان دیده می شود و از این بین می تواند به بازی هایی مثل hell blade اشاره کرد که چیزی فراتر از یک بازی اکشن بود و سعی می کرد تا به مسائل عمیقی بپردازد. بازی ای که امروز قصد داریم برای شما برسی کنیم نیز قصد دارد تا چنین کاری بکند ولی این سوال که آیا توانسته است به هدف خود دست یابد یک مسئله ی دیگر است!
Into A Dream عنوانی دو بعدی است و توسط Filipe F. Thomaz ساخته شده است. بازی تمرکز زیادی بر روی داستان کرده است و یک اثر داستان محور می باشد. قیمت این اثر ۱۲ دلار است و برای پلتفورم های Nintendo Switch, PlayStation 4, Microsoft Windows, Linux, macOS, Macintosh operating systems در جولای سال ۲۰۲۰ منتشر شده است. با نقد و برسی این بازی همراه وبسایت Gamingles باشید تا ببینیم که آیا این بازی توانسته است یک داستان خوب را تعریف کند یا خیر.
بگذارید همین جا آخر این نقد و برسی رو برای شما اسپویل کنم. داستان بازی یک شکت کامل است. شما در نقش یک موجود روح مانند قرار می گیرید که قرار است با ورود به ناخودآگاه فردی او را از افسردگی نجات دهید و در این بین یک سری اتفاق برای شما رخ خواهد داد. اگر نولان قصد داشت با فیلم اینسپشن یک تجربه ی مرموز ولی قابل درک و هیجان انگیز را به مخاطب ارائه دهد Into A Dream توانسته است یک داستان گیج کننده نامفهوم و بیش از حد پیچیده (از نوع بدش ) رو بسازد و هر چه بازی بر روی داستان تمرکز کرده است اتلاف وقت بوده است و هیچ داستان فوق العاده ای در بازی وجود ندارد.
گیم پلی بازی نیز یک تجربه ی خسته کننده می باشد. سازندگان بازی به این دلیل که تمام تمرکز خودشان را بر روی داستان بازی گذاشته اند تقریبا به گیم پلی بازی نرسیده اند و در اکثر مواقع در حال چپ و راست رفتن هستیم که اصلا هم لذت بخش نیست. مثلا برای تنوع یک سری پازل برای بازی در نظر گفته شده است که بتواند شما را سرگرم کند و بازی را از یکنواختی خارج کند، البته همان طور که حدس زده اید این پازل ها نیز آش دهن سوزی نیستند و خسته کننده ظاهر شده اند.
بازی از نظر گرافیکی تجربه ی بدی نیست و در کل اتمسفر گیرایی در بازی وجود دارد و محیط هایی که در آن قدم می زنید به خوبی در بازی پیاده سازی شده اند. از نظر فنی هم بازی مشکل چندانی ندارد و می توانید تقریبا بدون برخورد به مشکل خاصی در بازی به گشت و گذار بپردازید. بازی در بخش صوتی نیز خوب عمل کرده است و موسیقی هایی که برای بازی در نظر گرفته شده است کیفیت خوبی دارند و می توان با این بخش از بازی نیز ارتباط برقرار کرد و از آن لذت برد و تقریبا این دو بخش ( یعنی موسیقی و گرافیک) را میتوان جزو محدود بخش های مثبت بازی دانست.
حرف آخر
Into A Dream یک رویا است، رویایی که قصد دارد در حد بازی های شاهکار ظاهر شود ولی در آن شکست خورده است. اگر از این بازی یک داستان فوق العاده و یا گیم پلی خوب می خواهید در همان ابتدا و از اولین لحظه ای که با بازی رو به رو می شوید نا امید خواهید شد و همان لحظه بازی را حذف خواهید کرد و تنها در صورتی از بازی لذت خواهید برد که بتوانید ۱۱ دلار را برای یک تجربه ی کوتاه با گرافیک و موسیقی نسبتا خوب خرج کنید و کمی در بازی به گشت و گذار بپردازید. از این که با نقد و برسی این بازی همراه وبسایت Gamingles بودید سپاسگزاریم.