Road to Guangdong سفری به درون فرهنگ چینیست، جایی که خانواده از مقام بالایی برخوردار است و در این بازی قرار است تا با این فرهنگ بیش از پیش آشنا بشیم. این بازی توسط استدیوی بازی سازی Just Add Oil Games ساخته شده و به قلم آقای Yen Ooi نوشته شده است. با نقد و برسی بازی Road to Guangdong محصول سال ۲۰۱۹ همراه وبسایت gamingles باشید.
Road to Guangdong از آن دسته از بازی هاییست که صرفا نمی خواهند تا شما را سرگرم کنند بلکه پای خود را فراتر از سرگرمی می گذارند و سعی در خلق لحظاتی دارند تا شما را اندکی به فکر فرو ببرند تا کمی به اطراف خود بهتر نگاه کنید و قدر داشته های خودتان را بدانید. این که آیا این بازی در ساخت یک تجربه ی سرگرم کننده موفق بوده یا نه بحثی کاملا جداست ولی در هدف فراتر از سرگرمی خود یعنی ارائه ی یک داستان درگیر کننده ،این بازی کاملا به موفقیت رسیده است!
داستان بازی از آن جایی شروع می شود که دختری به اسم سانی که به تازگی فارغ التحصیل شده است یک تراژدی سخت را تجربه می کند و پدرش را از دست می دهد. از این پدر که عضوی از خانواده ی تانگ یا Tong است به شما یک ماشین قدیمی و یک رستوران چینی که به مرز نابودی کشانده شده است به ارث می رسد. حال شما باید با کمک عمه ی بزرگتان یعنی گو ما (Guu Ma) به یک سفر طولانی بروید و اعضای مختلف فایمیلتون رو ببینید و از هرکدام از آن ها برای نجات دادن رستوران خانوادگی خود کمک بگیرید. ولی ماجرا به همین جا ختم نمی شود و هنگامی که هر یک از اعضای خانواده ی تانگ را ملاقات می کنید برای شما ماجراهایی پیش خواهد آمد که هر یک از نظر داستانی درگیرکننده و جالب هستند!
بازی از نظر ارائه ی یک داستان مناسب نمره ای نسبتا کامل را می گیرد چرا که در اکثر اتفاقات داستانی بازی ایرادی دیده نمی شود و پشت همه ی این اتفاقات فکر شده است و هیچ حادثه یا دیالوگی در بازی اتفاقی نیست و هدفی پشتش است.
مشکل اصلی بازی Road to Guangdong از اینجا شروع می شود چون وقتی که از بُعد داستانی بازی خارج می شویم و به بخش گیم پلی می رسیم و کاملا واضح است که سازندگان بازی تمام هزینه و تمرکز خودشون رو برای داستان گذاشته اند و بازی از گیم پلی مناسب و جذابی بهره نبرده است. گیم پلی بازی به دو بخش تقسیم می شود. اکثر مواقع بازی به عنوان یک شبیه ساز رانندگی عمل می کند و شما باید با احتیاط هر چه تمام تر رانندگی کنید تا از شهر A به شهر B برسید. در این بین هیچ اتفاق هیجان انگیزی قرار نیست رخ دهد و بعد از مدتی حتی خوابتان می گیرد!
البته باید حواستان هم باشد که به ماشین زیاد فشار وارد نکنید، زیرا با وجود قدیمی بودن ماشین اندکی فشار آوردن باعث خراب شدن آن و خارج شدن شما از مسیر می شود. بعد از این اتفاق شما باید به تعمیرگاه های بازی مراجعه کنید که تجربه حوصله سربری است.
بخش دوم گیم پلی حالت پیاده ی بازی است که در آن شما باید با اعضای خانواده تعامل کنید و پازل های خسته کننده و ماموریت هاشون رو انجام بدید که خیلی زود به پایان می رسند به طوری که دور از ذهن نیست تا بازی رو در کمتر از یک روز به پایان برسانید.
از بخش گیم پلی واقعا بازی که بگذریم به بخش گرافیک بازی می رسیم که واقعا چشم نواز و دیدنیست و هرچه رانندگی در بازی خسته کننده باشد نگاه کردن مناظر بازی راضی کننده و فوق العادست! محیط های بازی به خوبی طراحی شدند ولی صد حیف که از تمامی پتانسیل این محیط ها استفاده نشده است. طراحی ظاهر شخصیت های بازی نیر در نوع خود جالب است. مناظر جاده های بازی فوق العاده هستند و گوش کردن به رادیو ی ماشین تا حدودی حواس شما را از رانندگی های خسته کننده ی بازی پرت می کند . در بازی دو نوع ایستگاه رادیویی وجود دارد که انتخاب کردنشان بستگی به سلیقه ی شما دارد و به نوعی بیشتر موسقی های بازی از این بخش شنیده می شود.
چنل رادیویی اول موسیقی های سنتی چینی با حال و هوای آرامش بخش را پخش می کند در صورتی که چنل دوم تمی غربی تر دارد و موسیقی هایی به سبک راک و پاپ و … پخش می کند.موسیقی بازی در هر یک از این دو چنل رادویی شنیدنیست و از نکات مثبت بازی به حساب می آید.
کلام آخر
Road to Guangdong تجربه ای نیست که مناسب همه باشد و اگر مثل من بیشتر دوست دارید تا یک داستان خوب بشنوید تا این که یک گیم پلی خوب رو تجربه کنید این بازی مخصوص شماست ولی این بازی به افرادی که دنبال یک تجربه ی پرهیجان و با گیم پلی خوب هستند اصلا توصیه نمی شود!
Verdict
Road to Guangdong is not an experience that is suitable for everyone, and if, like me, you prefer to hear a good story rather than experience a good gameplay, this game is for you, but this game is not for people who are looking for an exciting experience with cool gameplays and i do not recommend it at all!