نقد و بررسی What The Fork

نقد و بررسی What The Fork

بازی محصول سال ۲۰۲۰ است و توسط تیم بازی سازی Bit2Good UG ساخته و انتشار یافته است. یکی از کمپانی هایی که اصولا برای ساخت بازی ها سرگرم کننده و نیمه کودکانی برنامه های خودش را همیشه دارد. اما این بار با یک بازی لیفتراگمی در خدمت شما است که در سایت Gamingles به نقد و بررسی آن خواهیم پرداخت.

یک بازی با گرافیکی کودکانه با داشت حداقل پیچیدگی ها در داستان بازی و سطح فهمیدن گیم برای کاربران منتشر شده است که ارزش بررسی آن از همه جهات را بالا برده است. بازی با گرافیکی یونیک و با داستان های جالب در محیط گرافیکی سه بعدی منتشر شده است.

شاید این سوال هم در ذهن شما بوجود بیاید که چگونه توانسته اند که از یک بازی با محتوای بازی ماشین ها حمل و لیفتراگ یک گیم بسازند. امروزه آنقدر سوژه های مختلفی در دستور بازی ها قرار گرفته است که تیم های بازی سازی تقریبا از هر ایده ای برای ساخت بازی استفاده می کنند که What The Fork نیز از این داستان ها مستثنی نیست.

در ابتدای بازی داستانی تقریبا مفصل برای آنچه در بازی قرار است بهعنوان انجام گیم پلی ازتان انتظار برود در غالب ویدئو هایی در اختیار شما قرار داده اند. یک چیز را می توانیم به شما در بازی What The Fork اطمینان بدهیم و آن این است که بازی را همه گیمر ها با هر زبانی می توانند انجام دهند زیرا محیط این بازی کاملا خالی از دیالوگ است. کافی است که فقط داستان های ابتدایی بازی را ببینید که بدون هیچ کلمه ای داستان بازی به گونه ای تلاوت می شود. حتی احساسات نیز برای این ماشین ها در بازی تعبیه شده است که در نوع خودش آنقدر عجیب به نظر می رسد که با دیدن آن ها شاید خنده تان بگیرد. البته گرافیک و طراحی صورت برای لیفتراگ ها در بازی انجام نشده است که در جای خودش جای شکر باقی می گذارد و شما صورت های ترسناک کارکتر انیمیشن ماشین ها را در بازی نمی بینید.

یعنی همه لیفتراگ ها با همان شکل ابتدایی طراحی شده در بازی حرکت می کنند. اما نشان دادن احاساتشان با گذاشتن اموجی هایی در بالای سر این دستگاه ها نشان داده می شود که خود این طراحی این قابلیت در بازی دو نکته را در همین ابتدای بازی به شما ثابت می کند. اول اینکه تیم توسعه بازی اصلا وقتی برای پرداخت به جزئیات بیشتر طرحی گرافیکی بازی نگذاشته است و فقط به گذاشتن یک شکلک در بالای کارکتر ها بسنده کرده است که خود کاهلی و تنبلی را در این قسمت بازی می توانی ببینید. در نقطه دیگر با نگذاشتن هیچ دیالوگی در بازی و یا صدا گذاری خاصی بازی به گونه ای استریل شده است و باز هم می توان آن را به تنبلی بازی سازان در توسعه بیشتر بازی نسبت داد.

البته این سوال هم بوجود می آید که در بازی What The Fork آیا وقتی طراحان بازی بازی را در سطح سه بعدی توسعه می دهند همین نکته شامل ذکر این موضوع نمیشود که بازی با پرداخت گرافیکی و بدون سهل انگار ساخته شده است؟ جواب را باید کلمه خیر بدانید! زیرا الان با استفاده از موتور های بازی جدید و ساخت یک محیط گرافیکی در شرکت های بازی معمولا با همان استایل بازی های بعدی خودشان را منتشر می کنند. یعنی یک نگاهی باید به تیم توسعه دهنده همین بازی What The Fork بیاندازید.

در این شرکت بیش از ۷ بازی وجود دارد که همگی با همین شکل و استایل تصویری ساخته شده اند که خوب کار را برای ساخت بازی های بعدی بسیار آسان تر می کند و نداشتن قابلیت های ابتدایی در بازی مانند راهنما ها و یا صداگذاری در بازی و یا ساخت موشن های گرافیکی بر روی کارکتر ها همگی هیچکدام توجیه این را نمی کند و کاملا مشخص است که تیم بازی سازی سستی در ساخت بازی هایش به خرج می دهد.

حرف آخر

در کل بازی What The Fork را باید یک محصولی بدانید که صرفا توسعه دهندگانش فقط می خواسته اند یک بازی با محتوای لیفتراگ بسازند. خود بازی شامل داستان خاصی نمی شود و ماموریت ها بعد از ۵ مرحله کمی خسته کننده میشوند زیرا از این ایده بازی سازی نباید انتظار زیاد تری را نیز داشت. ولی در کل محیط بازی شاد است و می تواند برای کودکان بازی مناسبی باشد زیرا بازی شمال باگ ها و ایرادات درون گیمی بسیار کمی است.

Verdict

What The Fork should be considered a product that only its developers just wanted to make a game with a lifter content. The game itself does not include a specific story and the missions become a bit boring after 5 stages because one should not expect much more from this game-making idea. But in general, the game environment is happy and can be a good game for children because the game north of bugs and in-game flaws are very few.

6.3

نقاط قوت

  • بامزه با روندی کمدیک
  • کودکانه
  • گیم پلی روان

نقاط ضعف

  • استایل گرافیکی عجیب برای این ژانر
  • محیط های بازی کوچک
  • اجرای متفاوت در پلتفرم های متفاوت
6 گرافیک
5 داستان
7 گیم پلی
7 موسیقی