نقد و بررسی بازی Boomerang Fu

نقد و بررسی بازی Boomerang Fu

امروز با نقد و بررسی یک بازی مسابقه ای در ژانر می توان گفت کمی اکشن ولی با روحیات لطیف و متفاوت در خدمت شما بازی دوستان گرامی هستیم . این بازی Boomerang Fu   نام دارد و در سال ۲۰۲۰ منتشر شده است . خواص بازی بسیار بالا  پایین دارد و عنصر های سازنده بازی در کیفیت های مختلفی قرار دارند که نقد و بررسی آن را به دیدگان شما مخاطبین محترم سایت Gamingles می سپاریم .

درباره داستان بازی Boomerang Fu   می توان به راحتی گفت که اصلا توسعه دهندگان بازی به خود زحمت طراحی داستان بازی را نداده اند . از اول که بازی را نصب می کنید  شروع به انجام آن می کنید متوجه می شوید که مستقیم به محیط بازی هدایت خواهید شد و شروع به انجام مسابقات خواهید کرد . حتی در بازی کوچک ترین اشاره ای به آرناها و محیط های مسابقه نیز نشده است و هیچ اطلاعات زمینه ای که این غذا ها که شخصیت های مبارز هستند از کجا آمده اند هم حتی در بطن بازی قید نشده است . پرداخت این گونه به بازی و توسعه آن با این حالت این حس را بوجود می آورد که یا از عمد سازندگان بازی می خواسته اند که هیچ داستان و زمینه به شما ندهند و فقط بازی اکشن در مسابقات انجام شود که تصمیم به حذف داستان گرفته اند .

این تصمیمات فقط در زمانی خوب هستند که بازی از گیم پلی و گرافیک بسیار خوبی برخوردار باشد مگر نه بازی به سراشیبی خواهد رفت . در طرف دیگر بیشتر به نظر می آمده که تیم توسعه دهنده باز Cranky Watermelon صرفا می خواسته هر چه سریع تر بازی را در استور های فروشگاهی قرار دهد و زمانی که گرافیک های بازی و مکانیک های آن ساخته شده است دیگر اهمیتی به داستان نداده اند که با تحلیل ما درصد احتمال صحت این گزینه بیشتر خواهد بود .

در بازی Boomerang Fu   می توانید در هر بازی تعداد بازیکنان را تا ۶ عدد انتخاب کنید . البته این به این معنی نیست که شش نفر می توانند در کنسول شما با هم این بازی را بازی کنید چون متاسفانه اصلا همچین امکانات بازی چند نفره در بازی فراهم نشده است . همچنین امکان استفاده از بازی آنلاین نیز در این بازی وجود ندارد که در کل نا امید کننده است . با همه این تفاسیر بازی Boomerang Fu    به سه موود اصلی بازی تقسیم خواهد شد :

  • Free For All – آزاد برای همه : در این بازی مسابقه اصلی بر سر این است که بفهمید چه کسی بیشتر کشتن ها را در طول راند های بازی بدست خواهد آورد و در پایان برنده اعلام خواهد شد .
  • Team Up – تیم کشی : هم کاملا مانند Free For All می باشد و تفاوتی با آن از لحاظ انجام گیم پلی نمی کند ولی تفاوت جایی بوجود می آید که شما در این موود می توانید با استفاده از تیم کشی و یار کشی در دو تیم مختلف قرار بگیرید و در دو جبهه با هم مبارزه کنید که سرگرم کننده تر از موود اول بازی است .
  • Golden Boomrang – بومرنگ طلایی : ببینیم چه کسی قهرمان می شود و می تواند بقیه بازیکنان را در طول بازی حذف کند و تنها بماند .

دو عنصر اصلی در طراحی نقشه های بازی به کار گرفته شده است . اولین عنصر داشتن خواصی در نقشه بازی است که می توانید با استفاده از آن بقیه بازیکنان را در تله بیاندازید و به شما فرصت می دهد به آنها با بومرنگ حمله کنید . دومین عنصر در بازی داشت ابزار هایی در نقشه است که می توانید از آنها استفاده کنید . خیلی از نقشه های بازی توسط ابزار هایی در بازی کنترل می شوند که مکانیک نقشه بازی به استفاده از این آیتم ها بستگی دارد . در طرف دیگر قدرت های مختلف به صورت امتیازی بر روی زمین قرار می گیرند . همچنین در خیلی از نقشه ها جا برای مخفی شدن و جاخالی دادن از پرتاب بومرنگ بقیه بازیکنان وجود دارد .

یکی از مشکلات دیگر بازی این است که هیچکدام از شخصیت ها حتی داستانی ندارند و به سختی می توان با آنها ارتباط برقرار کرد نه باف و نیروی همراهی دارند و نه از لحاظ حرکت کردن و طراحی های گرافیکی در خود بازی با هم متفاوت هستند . لااقل می توانستند بازی را به گونه ای طراحی کنند که مثلا یک تکه نان بتواند سریع تراز یک فنجان چای در بازی بدود ولی باز هم تیم توسعه دهنده به خودش زحمت طراحی هیچ یک از این ها را نداده است .

با تمام این ساده بودن طراحی و کم کاری تیم توسعه دهنده باز یک سری امکاناتی در بطن بازی گنجانده شده است که با بررسی تنظیمات هر بازی در منوی MODIFIERS می توانیم ان ها را ببنیم :

  • Match Length – زمان هر بازی : شامل سه مود سریع معمولی و طولانی است .
  • Victory Condition- شرط پیروزی : شامل دو حالت بیشترین کشتن و یا تنها کسی که در بازی باقی می ماند .
  • Warm up round – بازی دست گرمی : که از اسمش پیداست و به بازی یک دست بازی بدون محاسبه امتیازات و حذف شخصی از بازی اضافه می کند که همه با شرایط بازی توسط انجام یک دست رایگان آشنا شوند
  • Sudden death time limit – زمان مرگ : که در این گزینه شما تعیین می کنید که هر شخصیت زمانی که در بازی کشته می شود بعد از چه زمانی می تواند دوباره به بازی برگردد .
  • Poweups – قدرت های افزایشی : که با روشن کردن این گزینه می توانید در بازی تعدادی از قدرت های ویژه را داشته باشید که در جای جای نقشه پدیدار می شوند و شما با برداشتن آن ها از زمین می توانید از این قدرت ها مثلا افزایش سرعت یا افزایش قدرت بومرنگ برخوردار شوید .
  • Homing – نزدیک سازی : که با روشن کردن این آپشن هم می توانید درصد دقت ضربه زدن هر بومرنگ در بازی ار بالا تر ببرید .

از لحاظ طراحی های گرافیکی و داشتن افکت های تصویری هم می توان گفت بازی Boomerang Fu   در سطح متوسطی قرار دارد . عامل های شگفت آور در بازی وجود ندارند و آنچنان گرافیک بازی شما را به وجد نمی آورد ولی می توان گفت در حالت کلی بسیار معمولی ساخته شده اند .

 

حرف آخر

در مجموع می توان گفت بازی Boomerang Fu    یک بازی بسیار معمولی است و آنچنان ویژگی های خاصی در آن قرار داده نشده است که واقعا ما را ترغیب به انجام بازی کند . از نداشتن داستان در بازی گرفته تا نداشتن بک گراند برای شخصیت های بازی و نبود عنصر های متفاوت سازی بین شخصیت ها تا گرافیک بسیار ساده بازی همگی Boomerang Fu    را به یک بازی معمولی تبدیل کرده است.

Verdict

All in all, Boomerang Fu is a very ordinary game and it does not have such special features that it really encourages us to play. From the lack of story in the game to the lack of background for the game’s characters and the lack of differentiating elements between the characters to the very simple graphics of the game, Boomerang Fu has become a normal game

6.3

نقاط قوت

  • سرگرم کننده
  • بدون باگ
  • مناسب کودکان

نقاط ضعف

  • بدون داستان
  • شخصیت پردازی نشده
  • گیم پلی یکنواخت
7 گرافیک
4 داستان
7.5 گیم پلی
6.5 موسیقی