نقد و بررسی Bridge Constructor: The Walking Dead

نقد و بررسی Bridge Constructor: The Walking Dead

با سلام خدمت دوستان عزیز با نقد دیگری از وبسایت gamingles در خدمت شما هستیم و اینبار میرویم به سراغ نقد بازی Bridge Constructor: The Walking Dead که در تاریخ ۱۹ نوامبر ۲۰۲۰ و برای پلتفورم های نینتندو سوئیچ، پلی‌استیشن ۴، اندروید، اکس‌باکس وان، منتشر شد. با ما همراه باشید.

روایت

اگر بیایید مجموعه داستانهای محبوب ژانر زامبی و بقا، یعنی walking dead و شبیه ساز پل سازی را ترکیب کنید، چه اتفاقی می افتد؟ برای رسیدن به جواب این سوال، بیاید در ابتدا نگاهی به این دو ژانر بیندازیم. تقریبآ همگی با ژانر زامبی و خشونت هایش آشنایی دارند، ولی ژانر شبیه ساز ساخت و ساز به این صورت هست که با توجه به قوانین فیزیکی شما یک جسم را طراحی و میسازید.اما این ایده بسیار عجیب و تا حدود زیادی نامناسب هست، زیرا walking dead یک مجموعه کاملآ داستان محور و دارای بخش های جنگی و تلاش برای بقا هست، نه ساخت پل برای تله! از این گذشته بازیهای ژانر ساخت معمولآ هیچگونه داستانی ندارند و این که یک ژانر بدون داستان محوری با یک ژانر کاملآ داستان محور ترکیب شده تا حدودی نادرست هست و نتیجه آن میشود یک بازی که از شخصیت های داستانی استفاده کرده ولی داستان آنچنانی ندارد.

البته باید بگویم که که داستان این بازی، داستانی مرتبط با مجموعه ای به همین نام به سادگی نمی تواند برای تمام طرفداران این بازی خوشحال کننده و یا حتی راضی کننده باشد. درست است که عده ای وجود دارند که این ایده را پسندیدند و برای دفاع از این ایده این دلیل را آوردند که در مجموعه داستان walking dead ساخت و ساز مکانیکی هم وجود دارد اما عده ای هم به عنوان مخالف این ایده میگویند که در تمام طول این مجموعه، نبرد مستقیم با زامبی ها، همچنین درگیری های داستانی حرف اول را میزند و ربط دادن تم و جو این مجموعه به یکسری عناوینی ساخت و سازی، بدون داستان آنچنان خاصی اصلآ جذاب نیست که تا حدودی هم راست میگویند.

گیم پلی

از نظر مکانیک ساخت پل، این بازی با دقت و وسواس زیادی ساخته شده ، توسعه دهندگان چیزی خارق العاده و خیلی خاص در این بازی نشان ندادند ، اما از نظر فیزیک واقع گراینه، واقعا خوب کار کردند و ما شامل یک فیزیک طبیعی و واقع گرا هستیم. یعنی شما به همراه تمام کارگرانی که در اختیار دارید ، می توانید بیسیک اصلی پل را بگیرید و بسازید ، تکیه گاه هایی ایجاد کنید یا گزینه های دیگری برای تقویت پل ارائه دهید و سپس آزمایش ایجاد خود را شروع کنید. در شرایط خاص و مواردی که خوب عمل نکنید، پیشرفت های شما کارایی نخواهد داشت ، بنابراین باید آنها را دوباره انجام دهید و دوباره امتحان کنید ، اما در آخر پلی که میسازید نتیجه بخش خواهد بود ، شما می توانید از آن مطمئن باشید. البته این را باید در نظر داشته باشید که برای ساخت هرچه بهتر پل و پیروزی در مراحل، شما باید تا جایی که در توان دارید، از منابع موجود در بازی صرفه جویی کرده تا در نهایت با بحران منابع مواجه نشوید.

علاوه بر ساخت معمول پل ها ، این بازی همچنین یک مکانیک استراتژی مبتنی بر نوبتی بودن را پیاده سازی می کند ، جایی که کاربران باید در مورد اینکه کجا شخصیت های خود را بفرستند ، چه اقداماتی از آنها بپرسند و چگونه موفق شوند فکر کنند. بعضی اوقات این کارها بسیار ساده است – شخصیت را به بالای پل بفرستید ، یک شی را روی زامبی ها پرتاب کنید که قطعاً آنها را نابود خواهد کرد و یا اینکه یکی دیگر از شخصیت ها را برای نبرد با زامبی ها بفرستیدو… اما وقتی بیش از یک شخصیت در فیلمنامه وجود دارد ، دشواری ها آغاز می شود. در این مورد  کاربر باید در مورد چگونگی عمل و کارهایی که انجام می دهد ، چگونگی برنامه ریزی حرکات شخصیت ها و چگونگی انجام به موقع همه چیز بیشتر فکر کند مانند این مثل که میگوید هر که بامش بیش برفش بیشتر!

البته ، برای گذاشتن هر شخصیت به یک کار، گزینه های زیادی برای اقدام وجود ندارد ، اما چیزی که در این جا بسیار مهم و حیاتی هست، مدیریت زمان و دستور دادن به شخصیت ها و در نظر گرفتن همزمان زمان هست. البته همین دستور های محدود زیاد مرتب و منظم طراحی نشده و ما برای انجام دادن این دستورات دچار سختی هایی هستیم که این سختی ها، تقصیر خود سازندگان میباشد.

گرافیک،موسیقی و جو سازی

از نظر گرافیکی، این بازی اصلآ تعریفی ندارد و کاملآ اندرویدی مانند ساخته شده، اما همین گرافیک اندرویدی مانند هم جای اضافه کردن یکسری افکت و جلوه های ویژه داشت. موسیقی متن هم، یکی از همان موسیقی های مخصوص ژانر زامبی هست که مقداری آن را هیجانی تر کرده اند و نمیتوان گفت که این بازی، در زمینه موسیقی هیچ کاری انجام نداده. اما جو بازی که یک محیطی آخرالزمانی هست، واقعآ خوب و قابل قبول ساخته شده.

حرف آخر

در حرف آخر میتوانم به شما بگویم که بازی Bridge Constructor: The Walking Dead، عنوانی بود که اصلآ سروصدای زیادی به پانکرد و کسی انتظار چندانی از آن نداشت، ولی نتوانست از این فرصت استفاده کند و همه را با گیم پلی خیلی خوب سوپرایز کند، همان طور که از قبل گفتیم اساس ایده این بازی یعنی ترکیب که فرنچایز از نظر داستانی قوی، با یک ژانر که ضعیف ترین عمل را در بخش داستانی دارد اصلآ جالب نیست، ولی در کنار این موارد، تا حدودی توانست یک گیم پلی راضی کننده را به ما بدهد.

Verdict

Finally, I can tell you that Bridge Constructor: The Walking Dead was a title that made a lot of noise and no one expected much from it, but it could not take this opportunity and surprise everyone with a very good gameplay. As we said before, the basis of the idea of ​​this game is a combination that the franchise is strong in terms of story, with a genre that has the weakest action in the story section is not interesting at all, but besides these, it was somewhat satisfying gameplay Give us

5.8

نقاط قوت

  • گیم پلی اعتیاد زا
  • فیزیک قوی در ساخت و ساز

نقاط ضعف

  • ضعف در داستان و ایده کلی
  • وجود مشکل در برخی نکات گیم پلی
  • گرافیک ضعیف
5 گرافیک
7 گیم پلی
5 داستان
6 موسیقی