نقد و بررسی Diabolic

نقد و بررسی Diabolic

سلام به تموم همراهان خوب Gamingles با نقد و بررسی بازی Diabolic همراهتون هستیم.

خب خب خب بیاین ببینیم این بازی چیه اصلا! بازی Diabolic یک بازی خیالی و تاریک که توی یک فضای پیکسلی طراحی شده و تا حدی گیمر هارو یاد ایام قدیم میندازه.بازی Diabolic به دست شرکت های  Red twice potato  و  Drageus Games S.A  برای اولین بار در سال ۲۰۱۸ و برای پلتفرم های Nintendo Switch و PC منتشر شد.

سبک این بازی به صورت Rpg slasher است که شمارا به یک دنیای خیالی و کاملا فانتزی والبته تاریک می برد ، جهانی پر از هیولا ها که در این سرزمین حکومت می کنند. مانند خیلی از داستان های دیگه این سرزمین ، روزی سرزمین زیبایی بوده اما حالا با وجود هیولاهای ترسناک به یک سرزمین مملو از وحشت تبدیل شده . سیستم مبارزاتی این بازی از پویایی بالایی برخوردار  و شما باید با شکست همه ی دشمن ها به باس یا به قول خودمون غول مرحله آخر برسید. دشمنان مختلف و زیادی وجود دارد که هر کدوم از آن ها نیاز به رویکرد متفاوتی از شما داره که شما یاید برای شکست هر یک از اون ها از یک استراتژیک خاص و متفاوت استفاده کنید.

و اما بلاخره بریم برسیم به گیم پلی بازی :

یکی از عناصر مهم بازی همان دنیای خیالی و تاریک اونه که با طراحی پیکسلی به خوبی کار شده و تونسته تا حدی بازیکنان رو جذب کنه.وجود دشمنان مختلف و متنوع بودن جنگ ها این بازی را جذاب میکنه، اما همین قضیه (تنوع زیاد در جنگ ها) باعث میشه که بازی شما رو به چالش بکشه و ممکنه برای بازیکن در ساعت های اولیه سخت و طاقت فرسا باشه ، یادتون نره که هر چیز خوبی آسون به دست نمیاد پس دست از تلاش نکشید ، ولی خب باید بگم خوشبختانه سازنده های بازی با قرار دادن یک سیستم ارتقا کمی از سختی بازی کاسته اند ،  این سیستم ارتقا ساده است و بخش تعیین کننده ای در مبارزات داره که می تونید با استفاده ی متفاوت از آن ها مهارت های خود را تنظیم کنید و این آپشن به شما این اجازه را میده که بازی رو با سبک های کاملا متفوت پیش ببرید ، این آپشن به شما اجازه ی تبدیل شدن به یک کماندار ، یک جنگجوی قدرت مند و یک جادوگر را میده  به صورت خودمونی بگم میتونین به یک بمب ساعتی تبدیل شید :))

خب این بازی از اونجایی که خیلی با حوصله و دقت طراحی شده معایب چندانی نداره جز چند تا معایب کلی ، از معایب بازی براتون بگم که داستان تکراریی داره توی خیلی از بازی ها ما وارد یک دنیای تاریک میشیم و سعی میکنیم خودمون رو نجات بدیم ، شخصیت بازی هیچ اسمی نداره و اگه یکم عمیق نگاه کنیم جوری به نظر میرسه که انگار اصلا وجود  خارجی ندارید ، حتی سرزمینی که توی اون مشغول جنگید هیچ اسمی نداره، پس رسما وسط نا کجا آبادید. موسیقی بازی به دلیل تعداد زیادی از قطعه های ترسناک به خوبی با بازی مچ شده اما متاسفانه کمی تکراری و باید به دوستدارای موسیقی بگم که هیچ اصالتی در این  قطعات رعایت نشده و در طول بازی باعث سر درد میشه. چیزی که ممکنه تا حد زیادی توی ذوق بازیکن بزنه اینکه ندونی مثلا عنصر اصلی یعنی ، کارگردان کیه! خب باید به صورت بی رحمانه ای بهتون بگم که بعد از غول مرحله آخر شما با هیچ تیتراژ و اسمی مواجه نمیشین و فقط بازی برمیگرده روی منوی اول!

حرف آخر

بازی  Diabolic  بازیه پیکسلی است که ۱۰۰% در دنیای گیم طرفدارای به خصوص خودش رو داره و البته بازی  Diabolic  تا حدی تونسته توی این رقابت ها یک سر و گردن بالا تر از بازی های هم سبک خودش باشه.تنوع و استراژیک بودن بازی به نوع خودش بسیار جذابه. از نظر گیمر ها این بازی ارزش خرید رو داره اما ارزش تکرار نه ، اگر قصد تجربه ی این بازی رو دارید خودتون رو برای یک تجربه ی پوچ گرایانه آماده کنید.

Verdict

Diabolic game is a pixel game that has 100% fans in the gaming world, especially itself, and of course Diabolic game has been able to be a bit higher in these competitions than its peers. The variety and strategy of the game is its own kind. Very attractive. For gamers, this game is worth buying, but not worth repeating. If you want to experience this game, prepare yourself for a nihilistic experience.

3.1

نقاط قوت

  • حق انتخاب در بازی.
  • فضای متنوع.

نقاط ضعف

  • موسیقی تکراری.
  • سخت بودن مراحل اول.
  • پوچ گرایانه بودن.
4 گرافیک
3.5 گیم پلی
2 داستان
3 موسیقی