نقد و بررسی بازی Ghostrunner

نقد و بررسی بازی Ghostrunner

یک راهی که در ادامه ساخت بازی های کامپیوتری روشن است و این راه توسط ارائه کنسول های جدید برای همه باز شده است . با این حال تمام بازی های مهم و بزرگ و شرکت های بازی سازی خودشان را به موتور های گرافیکی جدید عادت می دهند و ساخت بازی ها را با گرافیکی جدید و گیم پلی های جدید مربوط به دسته های کنسول های جدید وقف می دهند .

یکی از بازی هایی که ما در تیم نقد و بررسی Gamingles بسیار در رابطه با عرضه آن کنجکاو بودیم بازی Ghostrunner بود که کمپانی های قدرتمندی در ساخت و توسعه و انتشار آن نقش داشتند . یک بازی جنگلی یک نفره و اکشن که یکی از بزرگترین بازی های آینده نام خواهد گرفت امروز بر روی میز تحلیل تیم نقد و  بررسی Gamingles قرار گرفته است . پس با ما همراه باشید .

داستان بازی و شخصیت آن در آینده ای نه چندان دور در حال زندگی است . در جایی که بشریت حتی به خودش هم رحم نکرده است و انواع اقسام بلا ها را بر سر خودش آورده است . زمین به جایی متفاوت تبدیل شده است . پیشرفت تکنولوژی از دست خارج شده است و همچنین اکثر جمعیت کره زمین از بین رفته است . انسان سعی می کنند در بلند ترین قسمت های برج هایی که ساخته شده است زندگی کنند زیرا زندگی در شهر و کوچه ها بسیار خطرناک است و افراد به راحتی قبل نمی توانند در زمین زنندگی کنند . بسیاری از مردم خسته شده اند و انقلاب ها و  شورش هایی در تمام شهر ها اتفاق می افتد و شما شخصیت کارکتری قهرمان را بازی می کنید که نه تنها مهارت های رزمی و جنگجویی او در دنیای واقعی به کار او می آیند بلکه او حتی مهارت های ویژه ای در جنگیدن در محیط های شبیه سازی شده دارد . ماموریت دارد که بزرگ ترین برج را پیدا کند و از آن بالا برود و رئیس آن را که شخصیتی است که این حکمرانی را ایجاد کرده است بکشد .

در مسیر انجام ماموریت افراد زیادی را باید نابود سازد و مبارزات زیادی را باید انجام دهد که منجر به مرحله های زیادی برای صحنه های اکشن می شود . هرچند خود این بازی ویدیویی الهام گرفته از بازی ویدیویی دیگری است و نوع گیم پلی بازی مانند دویدن بر روی دیوار ها که می توان گفت ۶۰% بازی را تشکیل داده است از بازی دیگری آمده است (نگران نباشید حق کپی رایت انجام شده است ) . خود شخصیت اصلی بازی یک جنگنده تمام عیار است که بعضی از قسمت های بدنش به صورت رباتیک و اندام های فلزی ربات مانند دارد و سلاح اصلی او کاتانا شمشیر ژاپنی زیبایی است که با خود حمل می کند (کمی شبیه به شخصیت DeadPool) .

ساخت بازی آنچنان بیش از حد نیست و توسعه دهندگان محصولی تمیز را ارائه کرده اند . در بعضی از موارد مثل بازی های Call Of Duty که هر سال ورژنی جدید برای آن می آید توسعه دهندگان این نیاز را در خود می بینند که تا جا دارد انواع اقسام اشیا و افکت های گرافیکی را به طور حجیم در محیط بازی قرار بدهند که با یک زبانی بگویند که تیم توسعه دهنده ما با ذکاوت تر و تعداد بیشتری طراح گرافیکی دارد و می خواهند به این طریق حریف های خود را در زمینه بازی سازی کنار بزنند . با اینکه دیدن ویژوال های تصویری و افکتهای جدید همیشه برای گیمر ها دوست داشتنی است و یکی از معیار های خرید بازی محسوب می شود ولی داشتن افکت های گرفیکی زیاد دلیل بر خوب بودن بازی و معیار برتر بودن بازی نیست . معیار های اصلی یکی داشتن داستان بازی است که اگر این شرکت ها بر روی آن تمرکز بیشتری کنند افکت های تصویری آنچنان نیاز به پردازش نخواهند داشت . چون محیط بازی بعد از مدتی بازی کردن به طور خود به خود عادی می شود ولی بازی کردن داستان ذهن را مشغول نگه می دارد و داستان بازی است که در ذهن باقی می ماند .

دومین چیز که به اندازه همان داستان بازی مهم است روان بودن اجرای فکر های بازیکنان و داشتن قابلیت های مناسب برای فرستادن دستور های حرکت و حق انتخاب های زیاد برای انجام بازی یا همان گیم پلی بازی است . گیم پلی بازی مهم ترین قسمت بازی است ! حال با گفتن این نکات می خواهیم به چه نتیجه ای برسیم ؟ بعد از مدت طولانی بازی کردن بازی ها در نسل خودشان طراحی ها دارند پوست می اندازند و طلب کردن بازی سازان برای پیشرفت و تمام شدن تمامی منابع بازی سازی منجر به این شد که شرکت برنامه نویسی گرافیکی Epic Games محیطی جدید برای بازی سازان ایجاد کند که سر و صدا های بسیاری را در خیابان های بازی فروشان به راه انداخته است ! و آن چیزی نیست جز Unreal Engine 4 که با یک نگاه به سطح جزییاتی که این موتور گرافیکی می تواند به بازی سازان ارائه دهد می توان فهمید که دنیای ساخت بازی وارد فاز جدیدی شده است !

ما الان به نقد بازی های روز مانند Ghostrunner  می پردازیم ولی به یاد داشته باشید که تولیدات بازی در سطح جدید و این نسل تازه در اول راه خودش قرار دارد و بازی سازی می تواند بسیار بالاتر از آنچه که ما تصور می کنیم در ۵ سال آینده جلو برود . حال با عرضه Unreal Engine 4 سختی طراحی های گرافیکی و همینطور سبک شدن حجم المنت های برنامه نویسی و مکانیک های بازی بسیار عالی شده است و باعث می شود برای تولید یک پروژه ای مثل Ghostrunner  انرژی شرکت بازی سازی معطوف به ساخت گیم پلی و بازی شود و در بخش طراحی های گرافیکی تلف نشود . چون Unreal Engine 4 در تولید و پردازش گرافیک های بازی همه فن حریف است و انقدر پیشرفته است که تا سال های سال محیط برنامه نویسی جدیدی منتشر نخواهد شد . تمام این ها را گفتیم که به این نتیجه برسیم که چگونه بازی Ghostrunner  تمرکز خوبی بر روی ساخت گیم پلی آسان و روان دارد و اصولا چرا در این نسل گیم پلی ها قرار است پیشرفت داشته باشند .

حرف آخر

در مجموع می توان گفت ساخت بازی بسیار عالی انجام شده است انواع اقسام حرکت های جالب و مدرن برای حمله در بازی به خوبی تعبیه شده است و به ندرت بازی هایی در این زمان وجود دارند که به توانند از لحاظ گرافیکی و طراحی های افکت های تصویری با بازی Ghostrunner  رقابت کنند . داستان بازی کاملا نقطه ضعف بازی است و اگر کمی بیشتر بر روی آن پردازش شده بود می توانستیم Ghostrunner   را یک بازی کامل بدانیم . گیم پلی بازی بسیار روان و خاص است و صدا ها و موسیقی متن هیجان خوبی به بازی می دهد .

Verdict

All in all, it can be said that the game has been made very well. A variety of interesting and modern moves to attack the game are well embedded, and there are rarely games at this time that can be done in terms of graphics and visual effects design. Compete with Ghostrunner. The story of the game is a complete weakness of the game and if it was processed a little more, we could consider Ghostrunner a complete game. The gameplay is very smooth and special and the sounds and soundtrack give good excitement to the game

8.9

نقاط قوت

  • گرافیک در حد عالی
  • موسیقی متن و صداگذاری بسیار خوب
  • ساخت با موتور گرافیکی جدید

نقاط ضعف

  • ضعیف بودن محتوا بازی
  • افت کیفیت داستان بازی
10 گرافیک
7.5 داستان
9.5 گیم پلی
8.5 موسیقی