نقد و بررسی Jumanji: The Video Game

نقد و بررسی Jumanji: The Video Game

با نقد و بررسی بازی Jumanji: The Video Game در خدمت شما همراهان همیشگی سایت Gamingles هستیم. با ما همراه باشید.

سری بازی هایی که از روی آثار سینمایی اقتباس می شوند، معمولا فاقد کیفیت مطلوب هستند و متاسفانه Jumanji: The Video Game هم از این قاعده مستثنی نیست. محصول جدید کمپانی Outright Games توانسته است توجه دوستداران سری فیلمهای Jumanji را ،که قسمت ۲ آن به تازگی بر روی پرده ی سینماهای جهان رفته است، را به خود جلب کند. اما در جهت منفی، بدین معنی که اکثر هواداران این سری فیلم بعد از تجربه ی بازی، از آن به عنوان یکی از بدترین آثار صنعت گیم در چندین ساله گذشته یاد کردند.

تمامی شخصیت ها و اتفاقات این بازی الهام گرفته از اولین قسمت از سری فیلمهای Jumanji: Welcome To The Jungle است. بازیکن باید از میان چهار کارکتر اصلی بازی یکی را انتخاب کرده و شروع به بازی کند؛ دکتر اسمولدر(Dr. Smolder)، پروفسور شلدون “شلی”(Professor Sheldon “Shelly”)، فرانکلین موس(“Franklin “Mouse) و رابی راندهاوس(Ruby Roundhouse). طراحی کاراکترها بصورتی بوده است که هر کاراکتر دارای قابلیت های کلیدی خود می باشد. اما متاسفانه طراحی قابلیت های کارکترهای بازی بسیار ساده و تکراری صورت گرفته، بطوری که حرکات و فن های کارکترها به چند حرکت ساده و اکثرا تکراری محدود است.

بنابر آنچه در گیم پلی بازی می بینیم، بازی شامل جمع کردن چهار تکه از اشیاء باستانی می باشد که با جمع آوری آنها دری به یک ستون هرمی باز می شود که خود این ستون از آن اشیاء استفاده می کند تا شارژ شده و در دیگری را باز کند. هدف بازیکن رد کردن مراحل همراه با دیگر کاراکترهای بازی می باشد در حالی که باید با دشمنان برای بدست آوردن ۴ تکه شی باستانی مبارزه کنند.  اما یکی از نقص های گیم پلی بازی ضعیف بودن هوش مصنوعی بکار رفته در حملات دشمنان است بطوریکه با پرت کردن یک شیء یا استفاده از یکی از قابلیت های کارکترها براحتی قابل دفع می باشد اما با پیش رفتن در مراحل و باز کردن ستون هرمی شکل، اوضاع سخت تر شده و دشمنان هم قوی تر می شوند.

نکته ی کلیدی بازی، نزدیک نگه داشتن قطعات باستانی به هرم، هنگام شارژ آن است. تنها کارکتر اصلی(بازیکن) می تواند اشیاء باستانی را در حالی که دشمنان به شما حمله ور می شوند از دیگر کاکترهای بازی گرفته و بتنهایی نزدیک هرم نگه دارد تا مرحله کامل شود. باید به این نکته نیز اشاره کرد که نه تنها طراحی هوش مصنوعی در دشمنان ضعیف بوده است بلکه کمپانی Outright Games در طراحی هوش مصنوعی بکار رفته در کراکترهای اصلی بازی هم چندان موفق عمل نکرده است. بطوریکه در هنگام مبارزه و دفع دشمنان بر دوستانتان نمی توانید چندان حسابی باز کنید.

اما متاسفانه چالش های بازی تنها به همینجا ختم می شود. در هر بخش تنها ۵ مرحله وجود دارد و کل بازی از ۴ بخش تشکیل شده است … بازیکن می تواند تنها در چندساعت بازی را به اتمام برساند، البته در حالت(Mode) سخت(Difficult) بازی می توان مدت زمان طولانی تری به گیم پلی بازی افزود اما در آنصورت هم بازی ممکن است برای یک گیمر حرفه ای، تکراری و خسته کننده جلوه کند. بازی فاقد باس های سخت در انتهای هر مرحله است و این از جذابیت بازی می کاهد.

اما بازی دارای نکات مثبت هم هست مانند طنز و شوخ طبعی که از فیلم به ارث برده است. طراحی دیالوگ ها تاحدی قابل قبول بوده است اما ممکن است بعد از مدتی برای بازیکن تکراری و خسته کننده شود. صداپیشه گان بازی دارای صداهای جذابی هستند اما متاسفانه از صدای کارکترهای اصلی فیلم در بخش صداگذاری استفاده ای نشده است. طراحی موسیقی و ساندترک های بازی چندان جذاب نیستند و در موقعیت های حساس بازی شاید نامتناسب جلوه کنند.

حرف آخر

سازنده گان بازی آنقدر که شایسته این سری فیلم جذاب بود برای آن وقت صرف نکرده اند، به همین دلیل و ضعف کلی بازی از آن بعنوان ستاره چندسال گذشته ی صنعت گیم یاد می شود؛ Jumani: The Video Game ستاره ی بازی های ضعیف و بد صنعت بازی سازی امروز دنیاست.

Verdict

The makers of the game didn’t spend enough time on this fascinating movie series, which is why the game’s overall weakness is remembered as the star of the past few years in the game industry; Jumani: The Video Game star The gaming industry is the world today.

6.1

نقاط قوت

  • گرافیک جذاب
  • دیالوگ های طنز
  • صداگذاری مناسب شخصیت ها

نقاط ضعف

  • سادگی مراحل
  • تکراری بودن مبارزات
  • هوش مصنوعی ضعیف
6.5 گرافیک
5.5 گیم پلی
6 داستان
6.5 موسیقی